top of page

Suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta (SRV)

Sanonnan mukaan hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja myös katon korjaushankkeissa tämä pitää paikkansa. Hyvä suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta takaavat sujuvan projektin etenemisen ja laadukkaan lopputuloksen. Samalla vältetään työnaikaisia virheitä, jotka voisivat aiheuttaa tarpeettomia korjaustarpeita myöhemmin.

KattoHoiva Oy:n osaava asiantuntijaosasto tarjoaa suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan aikaiset tehtävät vuosien kokemuksella.

Meillä on kokemusta suojelukohteiden projektin-johtamisesta

Suunnittelu

Vesikaton korjaustarpeen arvioinnin jälkeen voi seurata saneerauspäätös, joka edellyttää rakennussuunnittelua. Suunnitteluvaiheessa määritellään muun muassa korjaustapa ja laaditaan tekniset asiakirjat. Suunnittelun tueksi teetämme rakenneselvitykset tarpeen mukaan ja otamme tarvittavat haitta-ainenäytteet analysointia varten. Suunnittelu toteutetaan tiiviissä yhteistyössä rakennuttajan kanssa, jotta projekti käynnistyy mahdollisimman sujuvasti.

Rakennuttaminen

Rakennuttamisvaiheessa toimimme rakennuttajan edustajana. Rakennuttamisvaiheen palveluihin kuuluvat muun muassa lakisääteisten kaupallisten asiakirjojen laadinta, urakoitsijoiden kartoitus ja kilpailutus, hankintaneuvottelut sekä sopimusten laatiminen. Ensisijainen tavoitteemme on löytää paras mahdollinen urakoitsija suorittamaan työtä. Halvin ei aina ole paras vaihtoehto!

Valvonta ja projektinjohto

Onnistunut valvonta projekteissa takaa sen, että aikatauluissa pysytään ja kulut ovat hallinnassa. Valvontavaiheessa asiantuntijaosastomme ammattilaiset työskentelevät tiiviisti rakennuttajan ja urakoitsijan kanssa työn laadun ja työn etenemisen seuraamisessa. Tilaamalla suunnittelun meiltä varmistat, että työmaalla ovat kaikki turvallisuuteen, dokumentteihin ja lupiin liittyvät asiat ojennuksessa. Pitkä kokemus projektinjohtotehtävistä on tuonut asiantuntijoillemme erinomaisen maineen myös suojelluissa kohteissa.

Turvallisuuskoordinointi

Isoille työmaille on suositeltavaa palkata erillinen turvallisuuskoordinaattori työtä varten. Viikoittaisilla koordinaattorin kohdekäynneillä parannetaan merkittävästi työmaiden turvallisuutta ja pidetään huolta sekä urakoitsijan että rakennuttajan lakisääteisistä velvollisuuksista. Turvallisuusajattelu on parantunut viime vuosien aikana, ja samalla turvallisuuteen panostetaan enemmän.

asiantuntijapalvelut

jussi.niskanen(at)kattohoiva.fi

Jussi Niskanen

Ville_Seppala.png

Tutustu myös

tools with fire

Kausihuollot
 

KattoHoiva_0122.jpg

Rakenneselvitykset
 

Kuntoarvio.jpg

Katon tarkastus
 

bottom of page