top of page

”On tärkeää, että meillä on oikeasti osaava kumppani”Isännöitsijä Tom Siljamäki: ”On tärkeää, että meillä on oikeasti osaava kumppani”

KattoHoiva on jo kymmenen vuoden ajan hoitanut Isännöitsijätoimisto Siljamäki Oy:n kattojen vuotovahinkoja, paikkauksia ja vuotojen selvityksiä. Kaikki kiinteistöt sijaitsevat Helsingissä.

Kohteita on yhteensä parikymmentä, josta KattoHoiva hoitaa suurinta osaa.


”Joukossa on paljon vanhoja ja monimutkaisia kattoja, joten on tärkeää, että meillä on oikeasti osaava kumppani”, kertoo isännöitsijä Tom Siljamäki.

Hän korostaakin, että molemminpuolinen luottamus on erittäin tärkeässä roolissa tällaisessa yhteistyössä.


”Meillä on esimerkiksi yksi kohde, jonne vain KattoHoiva saa mennä pudottamaan lumet. Se on ns. kriisikatto, mutta KattoHoiva tietää, mitä tekee.”

Yhteistyötä jo 10 vuotta

Yhteistyötä on tehty siitä asti, kun KattoHoiva on perustettu eli noin 10 vuoden ajan. Yrittäjät olivat tehneet yhteistyötä jo aiemmin, joten he olivat vanhoja tuttuja.

”Arvostan sitä, että KattoHoiva on yrittäjävetoinen toimija, koska silloin yrittäjä itse vastaa siitä, että lopputulos on hyvä.”


Nopeaa reagointia ja selkeät raportit

Yrittäjävetoisuuden ja luotettavuuden lisäksi KattoHoiva kerää kiitosta myös esimerkiksi nopeasta reagoinnista.


”KattoHoivalla on myös hyvä raportointijärjestelmä. Saan sieltä kaiken tiedon valokuvineen helposti ja nopeasti”, Siljamäki kiittelee.


”Meillä on myös kätevät huoltosopimukset KattoHoivan kanssa. He käyvät 1-2 kertaa vuodessa katsomassa, että katot ovat kunnossa.”

Comments


bottom of page