top of page

Helen Oy arvostaa KattoHoivan palveluita: “Heillä on joviaali pelin henki”


Helen Oy on tehnyt KattoHoivan kanssa yhteistyötä vuodesta 2016 alkaen. Energia-alan suuryrityksellä on voimalaitoksia, tuotanto- ja toimistotiloja sekä varastorakennuksia ympäri pääkaupunkiseutua, joten kattoalan luottokumppanille on tarvetta.

KattoHoiva on vuosien varrella toteuttanut Helenin kiinteistöjen katoille muun muassa kuntoarvioita, kausihuoltoja, suunnittelua ja valvontaa.


“KattoHoivalla on joviaali pelin henki, hyvät ratkaisut ja erittäin asiallinen työmaiden haltuunotto. Näistä asioista annan heille erityiskiitosta”, kommentoi kiinteistöinsinööri Hannu Nauha Heleniltä.

Kuntoarvioista akuutteihin korjaustarpeisiin

Kattoprojekti lähtee yleensä liikkeelle kuntoarviosta, jonka perusteella toteutetaan tarvittavia huolto- ja paikkaustöitä.

“Olemme myös saaneet kuntoarvioiden pohjalta laaditut pitkän tähtäimen suunnitelmat. Myös nämä työt on teetetty KattoHoivalla”, Nauha kertoo.

KattoHoiva on toiminut monessa kattourakassa myös suunnittelijana, valvojana ja rakennuttajakonsulttina sekä hoitanut kilpailutukset.

“Sen lisäksi on ollut hälytysluontoisia töitä. KattoHoiva on tullut paikalle lyhyelläkin varoitusajalla tekemään paikkauksia.”


Toimivaa kommunikointia ja tarvittavaa oma-aloitteisuutta

KattoHoivan palveluiden pariin Helen Oy päätyi alunperin alan tapahtuman kautta. Koska homma lähti toimimaan alusta alkaen moitteettomasti, yhteistyötä päätettiin jatkaa.

“Olemme olleet työn jälkeen ja lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Pyydetyt työt tehdään hyvässä hengessä. KattoHoivan tekijät ovat olleet oma-aloitteisia ja ottaneet kohteet haltuun varmuudella”, Nauha kertoo.

Myös kommunikointi KattoHoivan kanssa sujuu mutkattomasti. Kysymyksiin saa nopeasti vastuksia ja tieto kulkee.


“Arvostan sitä, että KattoHoivalla on myös teknisesti toimivat ratkaisut. KATTO-ONLINE-palvelu toimii hyvin, sillä järjestelmän kautta näkee raportit ja projektit kätevästi.”

Nauha suosittelee KattoHoivan palveluita kaikille kiinteistönomistajille.


“Jos on kyseessä suurempi urakka, yritys sopii erinomaisesti rakennuttajaksi tai valvojaksi. Pienempiin korjaus- ja paikkaustyöhön KattoHoiva soveltuu hyvin myös urakoitsijaksi. Lisäksi heiltä hoituu erittäin hyvin erilaiset asiantuntijatehtävät, kuten kuntoarviot”, Nauha kiittelee.


Comments


bottom of page