top of page

Haluaisitko kerryttää työkokemusta ja tienata samalla? Kesätyöhaku on nyt auki!KattoHoiva Oy on Espoon Kilossa sijaitseva kattojen huolto- ja asiantuntijapalveluyritys, joka palvelee taloyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä, teollisuuslaitoksia ja erilaisia arvokiinteistöjä Uudellamaalla. Yrityksessä työskentelee noin 16 henkeä, joista suurin osa huoltotehtävissä. Etsimme nyt kesätyöntekijöitä huoltotiimiemme vahvistukseksi lomakauden ajaksi. Työ on tuntiperusteista, aloitus ja päättyminen sopimuksen mukaan välillä toukokuu-syyskuu. Jos kattotyössä viihtyy, voimme neuvotella jatkosta sesongin jälkeen. Kesätyöntekijät avustavat työparejaan katon huoltotöissä, muun muassa kourujen ja syöksyjen puhdistuksissa, tiivistyksissä, tarvikkeiden ylösnostoissa ja yksinkertaisissa korjaustehtävissä. Kesätyöntekijöillä ei tarvitse olla aiempaa kattoalan kokemusta. Kesätyöntekijät työskentelevät kohteissa aina kokeneemman työntekijän parina. Perehdytämme tehtäviin.

Edellytämme hakijoilta: · vähintään 17 vuoden ikää. · hyvää fyysistä kuntoa. · korkeissa paikoissa viihtymistä. Katsomme hakijalle eduksi: · ajokortin. · tulityökortin ja/tai työturvakortin. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme: · kilpailukykyisen palkan. · perehdytyksen, työvaatteet, henkilökohtaiset suojavälineet. · mahdollisuuksien mukaan kyyditykset työmaille. · työterveyspalvelut ja laajan vapaa-ajan vakuutuksen. · mahdollisuuden tutustua turvallisissa olosuhteissa kattoalaan.Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: info@kattohoiva.fi tai lomakkeella osoitteessa www.kattohoiva.fi.


Lisätietoja antaa arkisin klo 10-15 Ville Seppälä: info@kattohoiva.fi, +358 50 5457046 (myös WhatsApp). Täytämme paikan sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakea voi maaliskuun loppuun saakka.

Comments


bottom of page