top of page

Vuodot ja vuodonpaikannukset

KattoHoiva_rakennetarkistus2.jpg

Palvelemme erikokoisia kiinteistöjä vuodonpaikannuksilla ja tiivistyksillä katon materiaalista riippumatta. Akuutin kattovuodon sattuessa pyrimme saapumaan paikalle 24 tunnin kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Köysiteknisiin kiipeilytöihin erikoistuneet ammattilaisemme takaavat sen, että pystymme korjaamaan vuotoja myös haastavissa kohteissa, kuten jyrkillä tai vaikeapääsyisillä kattotasoilla. 


Palvelutarjontaamme kuuluvat myös proaktiiviset katon kuntoarviot ja säännölliset kausihuollot. Katoilla on runsaasti vuotoriskikohtia. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset läpiviennit ja liitoskohdat. Nämä tulee tarkastaa ja huoltaa säännöllisesti, jotta katto pysyy tiiviinä ja turvallisena. Myös vanhat tiivistykset kannattaa tarkistaa ajoittain, sillä materiaalien lämpölaajeneminen ja UV-säteily rasittavat kattoa ja sen tiivistyksiä, mikä saattaa johtaa tiivistysten pettämiseen ja kattovuotoihin. 


Katto suojaa koko kiinteistöä vuodoilta ja vesivahingoilta. Siten katto on avainroolissa kiinteistön arvon ja kiinteistön keskeytyksettömän toiminnan suojaamisessa. 

Vuonna 2022 jo TUHAT tiivistettyä metriä

Käyttämämme tiivistysmateriaalit

Ammattitaitoinen huolto-osastomme palvelee kaikkien kattomateriaalien parissa. Tiivistämme kattoja tiivistysmassoilla, peltisepän työnä, bitumihuovalla ja PVC-kermillä. 


Käytämme tällä hetkellä saksalaisen Enken tuotteita, sillä olemme havainneet ne Suomen olosuhteisiin sopivaksi vaihtoehdoksi kaikille kattomateriaaleille ja eri materiaalien liitoksiin (esimerkiksi lasi / metalli). Pitkäikäisiin tiivistyksiin käytämme nestemäistä, kuitukankaalla vahvistettua tiivistysmassaa, joka on UV-säteilyn kestävä ja jolla on 25 vuoden tekninen elinkaari. Kylmällä ja kostealla pystymme palvelemaan asiakkaita tilapäisillä tiivistyksillä. Tiivistys onnistuu -20°C asti, joten vuotojen kanssa ei tarvitse painia kevääseen asti. 

Paint Scraper

työnjohto & asiakkuudet

ville.seppala(at)kattohoiva.fi

Ville Seppälä

Ville_Seppala.png

Tutustu myös

KH_vuodenaikakuva3D_edited_edited.jpg

Kausihuollot
 

Kuntoarvio.jpg

Kuntoarviot
 

KattoHoiva_0674.jpg

Kattokorjaukset
 

bottom of page