top of page

Ympäristöystävälliset PVC-katot KattoHoivalta uudis- ja saneerauskohteisiin

Ympäristöystävälliset PVC-katot KattoHoivalta uudis- ja saneerauskohteisiin

KattoHoivan PVC-osasto on laajentunut kevään aikana, joten kapasiteettia riittää suuriinkin projekteihin. Tilaa on vielä tulevalle kesälle ja syksylle, joten kannattaa toimia ajoissa ja hankkia kätevä PVC-katto uudis- tai saneerauskohteeseen.

PVC-katolla on monia loistavia ominaisuuksia, minkä vuoksi sen suosio on kasvanut viime vuosina. Vaikka PVC-kattoja on tehty Suomessa jo 45 vuotta, on se monelle kuitenkin vielä melko tuntematon materiaali.

Miksi se sitten on loistava? PVC-katto on nopea asentaa ja se on myös hinnaltaan kilpailukykyinen. Materiaali on kevyt, eikä kuormita rakenteita. PVC-kate kestää hyvin pohjoisen sääolosuhteita, ja katto on helppo huoltaa ja korjata. Materiaali on lisäksi ympäristöystävällinen, pitkäikäinen ja paloturvallinen, sillä asennuksessa ei tarvitse käyttää avotulta.


Millaisiin kohteisiin PVC-katto sopii?

  • Teollisuus- ja varastorakennukset

  • Liikerakennukset

  • Urheilurakentaminen

  • Asuinrakentaminen, (esimerkiksi rivipeltikattojen korjaukset ilman massivista vanhan katon purkua)

PVC-kattoja pystyy asentamaan ympäri vuoden ja tällä hetkellä KattoHoiva täyttää kalenteria tulevalle kesälle ja syksylle. Saneerauskohteissa käydään aina kartoituskäynnillä, jonka pohjalta laaditaan tarjous. Koronatilanne otetaan huomioon asennustöissä yleisten ohjeistusten mukaan, jotta tekeminen on kaikille osapuolille turvallista.

Controlit® GS -tuote valikoimiin lähitulevaisuudessa

KattoHoiva käy parhaillaan neuvotteluita latvialaisen yrityksen Controlit Factory SIA:n kanssa yhteistyön aloittamisesta. Tarkoitus on tuoda Controlitin tuotteet Suomen markkinoille.

Controlit GS on sähköäjohtava aluskermi, joka asennetaan suoraan vesikatemateriaalin alapuolelle, koko alueelle. Se on pitkäikäinen, vahva ja syttymätön materiaali. Se mahdollistaa vedeneristyksen luotettavat tarkastukset käytettäessä sähköistä vuodonetsintäjärjestelmää. Sen avulla voidaan tutkia kaikkia ei sähköä johtavia vesikatemateriaaleja.


Comentarios


bottom of page