top of page

Töissä KattoHoivalla: ”Opin uutta joka päivä”Samuli Nuutinen, 24, tuli täydentämään KattoHoivan tiimiä toukokuun alussa. Työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti vesikattojen kuntoarvioita eli kohdekäyntejä ja raportointia. Tulevaisuudessa tonttia on mahdollista laajentaa valvontatehtävien ja turvallisuuskoordinoinnin suuntaan.


”Työtehtävät ovat olleet kiinnostavia. Opin uutta joka päivä. On ehdottoman positiivinen asia, että voin kehittää osaamistani talon sisällä”, Nuutinen kertoo. ”Olen viihtynyt erittäin hyvin”


Nuutinen valmistui Metropolian ammattikorkeakoulusta rakennusmestariksi joulukuussa 2021.

”Olen työskennellyt 15-vuotiaasta asti rakennusmiehenä uudisrakentamisen parissa ja rakennusmestarina noin vuoden. Valmistumisen jälkeen kaipasin uusia haasteita ja pääsin tänne asiantuntijatehtäviin.”


KattoHoiva ei ollut Nuutiselle ennestään tuttu, mutta hän törmäsi yrityksen avoimiin työpaikkoihin verkossa.


”Olen viihtynyt erittäin hyvin. Iso kiitos menee esimiehelleni, joka on neuvonut ja opastanut minua eteenpäin. Arvostan myös sitä, että täällä annetaan tilaa toteuttaa itseään.”


Tiivis ja mukava työyhteisö

”Minulla on todella hyvät fiilikset. Työporukka on huippu ja kaikki tulevat keskenään hyvin toimeen. Arvostan sitä, että tällaisessa pienemmässä yrityksessä ei ole jäykkää esimies-alainen-vastakkainasettelua eikä byrokratiaa”, Nuutinen kiittelee.

KattoHoiva työllistää tällä hetkellä 14 henkilöä. Työntekijöitä on monenlaisista lähtökohdista.

”Pidän siitä, että täällä on töissä porukkaa laajalla skaalalla. Kaikilta saa vinkkejä ja talon sisältä voi aina kysyä neuvoja.”


”Työntekijöistä pidetään täällä hyvää huolta ja meillä on myös mukavasti yhteistä tekemistä. Arvostan myös etätyömahdollisuutta”, Nuutinen lisää.Comments


bottom of page