top of page

Nopeaa reagointia akuutteihin tarpeisiin


KattoHoiva on jo vuosien ajan hoitanut Technopoliksen pääkaupunkiseudun kiinteistöjen kattoja. Kiinteistöjä on yhteensä 20 ja niiden ikähaitari on laaja, aina 1990-luvun alusta tähän päivään. Yhteensä huollettavaa kattopinta-alaa on noin 28 000 neliömetriä.

“Arvostamme sitä, että paikalle saapuu aina asiantuntevia työntekijöitä, jotka pyrkivät selvittämään laajemmin, mistä jokin ongelma johtuu ja miten sen voisi korjata. KattoHoiva toimii kustannustehokkaasti, eikä yritä myydä mitään ylimääräistä. Heihin voi luottaa”, kertoo Technopoliksen Real Estate Manager Juha Turunen.


Poikkeuksellisen hyvää raportointia

KattoHoiva saa kiitosta nopeasta reagoinnista, sillä yleensä korjaustarpeet ilmenevät yllättäen.

“Myös dokumentointi ja raportointi on poikkeuksellisen hyvää muihin toimijoihin verrattuna. KattoHoiva toimittaa sähköpostitse selkeät, kuvilla varustetut pdf-raportit, joista selviää, mitä on tehty ja mikä on katon kunto. Lisäksi he viestivät selkeästi, mitä tullaan tekemään ja milloin”, Technopoliksen Facility Manager Jussi Wacklin kertoo.


KattoHoiva on toiminut korjausprojekteissa sekä konsulttina että urakoitsijana. Lisäksi yhdessä isommassa hankkeessa KattoHoiva toimi myös projektinjohtajana.

“Valitsimme KattoHoivan alunperin tekemään kaikkien kiinteistöjemme kattojen kuntotutkimuksen. Tämän jälkeen KattoHoiva on hoitanut kattojen korjaus- ja selvitystöitä kaikissa pääkaupunkiseudun kiinteistöissämme”, Turunen kertoo.


Pitkän linjan yhteistyötä

Technopoliksella on kolme kampusta, joista yksi on Helsingissä Ruoholahdessa, toinen Espoossa Otaniemessä ja kolmas Vantaalla Aviapoliksessa. Technopolis vuokraa kiinteistöissään olevia toimitiloja, joten rakennusten on oltava kunnossa.

“Me edustamme pääkaupunkiseudun kiinteistötiimiä, joten kaikki korjauspyynnöt ja muut tekniset asiat kulkevat meidän kauttamme. KattoHoivan kanssa yhteistyö on toiminut jo vuosien ajan erittäin hyvin”, Turunen ja Wacklin kertovat.

Erilaisia korjaustarpeita tulee vuosittain arviolta parikymmentä. Vuotokorjausten lisäksi KattoHoiva on tehnyt myös satunnaisia julkisivukorjauksia. Suurin osa Technopoliksen rakennuksista on tasaisia bitumikattoja.


“Suosittelemme KattoHoivan palvelua kaikenlaisilla kiinteistönomistajille. Heiltä saa tarvittaessa erittäin nopeaa palvelua ja työnjälki on aina laadukasta.”


Kommentare


bottom of page