top of page

Mutkatonta katon kunnossapitoa omakotitaloasujalleKeijo Kaivanto asuu vuonna 1998 rakennetussa omakotitalossa, jossa on betonitiilikatto. KattoHoiva käy vuosittain läpi katon kunnon, puhdistaa sen roskista ja ilmoittaa, jos korjaustarpeita ilmenee.


“Se tuo turvaa, kun ammattilaiset tarkastavat katon vuosittain. Jyrkällä katolla tuli itse harvoin käytyä. Talo on monelle arvokkain omaisuus, joten on tärkeää, että katto on kunnossa”, Kaivanto kertoo.


Katon pinnoitus toimi alkusysäyksenä

Kaivanto päätyi keskustelemaan säännöllisestä kattohuollosta KattoHoivan Mika Ruotsalon kanssa Korjausrakentaminen-messuilla vuonna 2019. Hänen talonsa katto oli pinnoitettu ja huollettu muutamaa vuotta aiemmin. Samassa yhteydessä hänelle oli kerrottu, että katon kuntoa kannattaisi seurata vuosittain, jotta se myös pysyy hyvässä kunnossa seuraavat vuosikymmenet.

“Keskusteltuamme totesin, että KattoHoiva tarjoaa kohtuuhintaisen palvelun, joka poistaa huolen katon kunnosta. Lisäksi minun ei tarvitsisi enää jatkossa itse käydä katolla ilman turvalaitteita ja oikeita työvälineitä”, Kaivanto kertoo.


Turvaa ja helppoutta asumiseen

KattoHoivan palvelun ansiosta Kaivannon omakotitalon katolta poistetaan joka syksy lehdet, oksat ja muut roskat, jotka voivat pidemmällä aikavälillä aiheuttaa lahovaurioita tai tukkia sadevesijärjestelmän. Samalla nähdään erilaiset korjaustarpeet, jotka voidaan hoitaa kuntoon hyvissä ajoin, jotta isommille remonteille ole tarvetta.

“Jos tulee vesivuoto ja rakenteisiin pääsee kosteutta, siitä voi seurata kallis remontti. Tämä on mutkaton palvelu, sillä itse ei tarvitse huolehtia mistään ja katto pysyy hyvässä kunnossa”, Kaivanto sanoo.


KattoHoivan kanssa molemminpuolinen luottamus

KattoHoiva ilmoittaa aina etukäteen, milloin katon kuntotarkastus tehdään. Ensin tehdään yleistarkastus ja kartoitetaan tarpeet. Samalla katsotaan myös piipun kunto. Tämän jälkeen tehdään uusi käynti, jolloin hoidetaan katon siivous ja mahdolliset korjaukset.

“KattoHoivalta saa kuvilla varustetut, selkeät ja ytimekkäät raportit. Tiedän aina, mitä katolla on tehty ja mitä siellä pitäisi tehdä seuraavaksi”, Kaivanto kertoo.

Hänen mukaansa yhteistyö KattoHoivan kanssa on ollut alusta asti toimivaa ja luottamus vallitsee molempiin suuntiin.

Comentarios


bottom of page