top of page

KattoHoiva toivottaa hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta

Vuosi 2019 on vierähtänyt nopeasti katoilla, ja tulevaan vuoteen lähdetään odottavaisin mielin. Kiitos kuuluu kaikille työntekijöille, aliurakoitsijoille, yhteistyökumppaneille ja asiakkaille!Vuosi 2019 on ollut vauhdikas ja monipuolinen. Vuosi alkoi runsaslumisena, joten lumenpudotukset työllistivät paljon alkuvuodesta. Keväällä aloitimme PVC-katteiden aliurakoinnin, ja niiden parissa onkin riittänyt hommaa tänä vuonna. PVC-yksikerroskate on nopea ja helppo tapa korjata kattoja saneerauskohteissa. Kattojen huollot ja pinnoitukset ovat myös pitäneet KattoHoivan väen kiireisenä keväällä, kesällä ja alkusyksyllä.

Muutimme uusiin toimitiloihin Espoosta Helsinkiin, ja toimistomme sijaitsee nyt Pitäjänmäessä. Uusi osoitteemme on Kutomotie 18, 00380 Helsinki. Sijainti on hyvä, sillä toimistoltamme on helppo liikkua kaikkialle kantakaupungin alueella.


Kohti uutta vuosikymmentä

Lähdemme uudelle vuosikymmenelle odottavaisin mielin. Haluamme vahvistaa asemaamme asiantuntijayrityksenä, joten suunnittelun ja valvonnan osuus KattoHoivan palveluista tulee kasvamaan tulevina vuosina. Meidän pääintressimme on kiinteistön suojaaminen ja katon elinkaaren jatkaminen, mutta mikäli edessä on katon uusiminen, kilpailutamme, valvomme ja suunnittelemme urakoita.


Myös hormien tarkastukset, kuvaukset ja saneeraukset ovat keskeisessä osassa toimintaamme myös tulevaisuudessa. Hormeja voi tarkastaa ja korjata läpi vuoden. Lisäksi kattojen kuntoarviot ja PVC-kermit kuuluvat palveluihimme myös jatkossa.


Kiitos kaikille tästä vuodesta ja menestystä vuodelle 2020! Toistaiseksi talvi näyttää melko vähälumiselta, mutta tilanne voi muuttua nopeastikin. Olemme tavoitettavissa läpi vuoden, ja pyrimme reagoimaan myös joulun ja vuodenvaihteen aikana tilauksiin mahdollisimman pian. Teemme kattojen talvihuoltoja ja lumenpudotusta kaikkialla pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat myös kattojen talvitiivistykset: Enke Arctic Seal kestää jopa -20 °C. Kysy lisää!


KattoHoivan väki toivottaa oikein rauhallista joulua ja kaikkea hyvää vuodelle 2020!

Commentaires


bottom of page