top of page

KattoHoiva palvelee vastuullisesti koronaviruksen aikanaHyvät asiakkaamme,


Koronavirus aiheuttaa paljon huolta ja olemme aloittaneet myös KattoHoivassa toimenpiteet viranomaisten suosituksien mukaan viruksen leviämisen jarruttamiselle. KattoHoiva Oy jatkaa asiakkaiden palvelua ja kattojen huoltamista normaaliin tapaan.


Haluamme taata kaikille työntekijöillemme turvalliset työolosuhteet. Olemme panostaneet hygieniaan ja määränneet etätyöskentelyn niille työntekijöille, jotka eivät työskentele yksinomaan katoilla tai jotka kuuluvat riskiryhmään. Vältämme toistaiseksi kasvokkain tapahtuvia kokouksia ja asiakastapaamisia.


Seuraamme viranomaisten suosituksia, ja mikäli niissä tapahtuu merkittäviä muutoksia, suunnittelemme toimintamme uusiksi niin, että pystymme vastuullisesti palvelemaan asiakkaita viruksesta huolimatta. Mahdollisista muutoksista informoimme välittömästi.


Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 020 734 5090 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kattohoiva.fi klo 8-16. Jos haluat tiedustella tilaamistasi töistä, ota yhteyttä ja juttelemme mielellämme lisää.


Toivomme, että kaikki asiakkaamme ja kumppanimme selviävät tulevilla viikoilla mahdollisimman vahingoittumattomina sekä terveenä!


Yhteistyöterveisin


KattoHoiva Oy

Comments


bottom of page