top of page

KattoHoiva mukana kevään tapahtumissa


Kiinteistö 2023

11.5. Espoon Metro Areena

Olemme mukana 11.5. järjestettävässä Kiinteistö2023 -tapahtumassa Espoon Metro Areenalla. Tapahtumassa kokoontuvat asunto-osakeyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat ja muut jäsenet sekä isännöitsijät. Tervetuloa tutustumaan osastoomme ja keskustelemaan lisää kiinteistöjenne kattoasioista!

Tapahtuma on maksuton ja siihen on ennakkoilmoittautuminen.

Enke-Werk -webinaari

24.5.

KattoHoivan, RoofTechin ja Enke-Werkin yhteistyössä järjestämässä webinaarissa päästään syventämään tietoutta kattohuollon ajankohtaisista tuotteista ja niiden käyttötavoista alan huippujen kanssa. Webinaarin pääpuhujana toimii Holger Schlein Enke-Werkistä. Webinaarin ennakkoilmoittautumista hoitaa RoofTech.


Muita kuulumisia

Helsingin Messukeskuksessa 20.4. järjestetty Taloyhtiötapahtuma keräsi paikalle taloyhtiöiden päättäjiä ja asiantuntijoita, ja myös KattoHoivan osastolla kävi kuhina. Erityisesti Controlit Factoryn luoma ja KattoHoivan maahantuoma vuotoalueiden paikantamista helpottava alusmateriaali kiinnosti kävijöitä. Controlit-järjestelmän nanoteknologia mahdollistaa vuotokohtien paikantamisen jo ennen vuotojen alkamista ja auttaa näin myös ennaltaehkäisemään vesivahinkojen syntymistä. KattoHoiva oli mukana myös 13.4. järjestetyssä FDCA:n kevätseminaarissa. Olemme kiinnostuneita turvaamaan uusien datakeskusten toimintaa varmistamalla uusien kattojen toimivuuden ja pitkäikäisyyden.


Comments


bottom of page