top of page

Tarkastukset ja asiantuntijapalvelut

Kuntoarvio

Kuntoarvio on nimensä mukaisesti tutkimus katon ja sen eri osa-alueiden kunnosta. Kuntoarvio on aistinvarainen tutkimus, jossa kartoitetaan katon itsensä lisäksi muun muassa sadevesijärjestelmän kunto ja tulevat korjaustarpeet. 

Taloyhtiön edustaja saa kuntotarkastuksesta kuvallisen, helposti luettavan PTS-raportin. Ehdotamme raportissa taloudellisesti tehokkaita toimenpiteitä, joilla katot saadaan tiiviiksi, toimiviksi ja turvallisiksi vuosiksi eteenpäin.

Toista

sataa sopimus-asiakkuutta

Kuntoarvion edut

Säännöllisesti suoritettu kuntotarkastus ja oikein ajoitetut huoltotoimet pidentävät katon ikää parhaimmillaan vuosikymmenillä. Hyvin huollettu katto suojaa samalla koko kiinteistön arvoa. Ammattitaitoinen ja kokenut kuntoarviotiimimme suorittaa tarkastukset huolellisesti ja puolueettomasti asiakkaiden erityistoiveita kuunnellen. 


Kiinnitämme aina erityistä huomiota turvallisuuteen. Raporttimme avulla kiinteistönomistaja voi esimerkiksi varmistua siitä, että kattoturvatuotteet on asennettu oikein ja että niitä on riittävästi takaamassa katkeamaton kulku kaikilla kattotasoilla.


Katon kuntotarkastuksen yhteyteen on mahdollista sopia kiireellisten huoltotöiden toimenpideraja. Se mahdollistaa joustavasti vuoto- tai turvallisuusriskeihin puuttumisen jo kohdekäynnillä, mikä osaltaan vähentää tulevia vahinkoja ja siten korjauskustannuksia.

Olemme palvelleet

1026
kohdetta Suomessa

Raportti

Kuvallinen kuntoarvioraportti sisältää katon ja sen osa-alueiden kuntoluokituksen, viiden vuoden korjaussuunnitelman ja kustannusarvion ehdotetuille huoltotoimenpiteille. Raportti on helppo pitkän tähtäimen työkalu, joka tukee asiakasta katon ylläpidossa ja kustannusten hallinnassa.
 

Raportissa arvioidaan:

  • kattomateriaali, pinta ja suojapellitykset

  • kattoturvatuotteet ja niiden asennus voimassa olevien turvallisuusmääräysten valossa

  • katon varusteet, muun muassa antennit, kaapelit, läpiviennit, kattoikkunat, IV-laitteet ja piiput.

  • sadevesijärjestelmät / vedenpoisto.

  • yläpohjan rakenteet ja tuuletus.

Sopimusasiakkaamme voivat ladata edustamansa kohteen raportit Katto-Online-pilvipalvelustamme 24/7.

asiantuntijapalvelut

jussi.niskanen(at)kattohoiva.fi

Jussi Niskanen

Ville_Seppala.png

Tutustu myös

KH_vuodenaikakuva3D_edited_edited.jpg

Kausihuollot

KattoHoiva_0122.jpg

Kattoturva- ja lumiesteasennukset

bottom of page