top of page

Kattojen pesut, pinnoitukset ja maalaukset

Moni päättää uusia katon kokonaan, jos pinta näyttää huonolta, vaikka uusi pinnoitus riittäisi. Katon pinnoitus ja maalaus tuovat vanhalle katolle roimasti lisävuosia, jopa kymmeniä vuosia. KattoHoivalta laadukkaasti toteutettu katon pinnoitus ja maalaus Helsingin ja muun Uudenmaan taloyhtiöille. Valitse luotettava kumppani ja laadukas työnjälki!

KattoHoiva_Pesu_ja_pinnoitus.png

Pesu ja maalaus kattojen ammattilaisilta

Meillä on kymmenien vuosien kokemus, joten voit luottaa lopputulokseen ja laadukkaaseen työnjälkeen. Suomen sääolosuhteet asettavat omat haasteensa pinnoitustyöhön, mutta me olemme varautuneet tähän: teemme työtä vain suotuisissa olosuhteissa, jotta myös lopputulos on onnistunut. Emme ole sidoksissa tiettyihin merkkeihin, joten jokainen katon pinnoitus tehdään aina kyseiseen kohteeseen sopivilla tuotteilla.

Pinnoitamme kattoja kesäkaudella, joten varaa palvelut ajoissa. Olemme avanneet kalenterin pesuille, pinnoituksille ja maalauksille kesäkaudelle 2023. Pyydä tarjous!
 

Tiilikattojen kemialliset käsittelyt ja pinnoitukset

Tiili on pitkäikäinen, perinteinen ja esteettinen kattomateriaali. Haittapuolena on herkkyys kasvustolle, esimerkiksi sammalelle, levälle ja jäkälälle. Oikein ajoitetuilla huolloilla maksimoidaan tiilikaton elinkaari ja pienennetään elinkaarikustannuksia.


Poistamme epäpuhtaudet ja kasvuston katoilta tehokkaasti ja ympäristöä säästäen biohajoavilla kemiallisilla käsittelyillä. Kun pelkkä puhdistus tai pesu ei riitä, tiilikaton voi pinnoittaa värillisellä tai värittömällä, vesihöyryä läpäisevällä pinnoitteella. Tämä on taloudellisesti tehokas tapa pitää katto toimivana ja hyvässä kunnossa.

tiili.png

Erilaiset kattotyypit ja niiden pinnoitus lyhyesti

Peltikatto: Peltikaton pinnoitus aloitetaan korkeapainepesulla (500 baria), jonka jälkeen epätasaisuudet ja ruosteet hiotaan, jonka jälkeen ruosteet käsitellään ruosteenestomaalilla. Katon maalaus tapahtuu peltikattopinnoitteella.


Vartti- tai tiilikatto: Ensimmäinen vaihe on vartti- tai tiilikaton pesu ja kasvuston tuhoaminen sammalaineella. Lopuksi tehdään katon pinnoitus joko suoraan tai pohjamaalin päälle.


Huopakatto: Huopakatto pestään ja kasvusto myrkytetään. Sen jälkeen levitetään bitumi- ja liuotinpohjainen pinnoite, jonka liuottimet pehmentävät vanhat hauraat huovat ja bitumi levittäytyy uudeksi pinnaksi.

Screenshot 2022-06-09 at 14.30.55.png

myynti, Controlit & pesut ja pinnoitukset

timo.tukiainen(at)kattohoiva.fi

Timo Tukiainen

Ville_Seppala.png

Tutustu myös

KattoHoiva_0122.jpg

Kattoturva- ja lumiesteasennukset

tools with fire

Kattokorjaukset

bottom of page