top of page

Katon kausihuollot

Talvi
lumenpudotukset

Syksy
kausihuollot, lumiesteasennukset kuntoon

KattoHoiva_vuodenaika_palvelut.png

Kevät
kausihuollot,
pesu-, pinnoitus- ja maalaustilaukset

Kesä
Tiivistykset, pesut, maalaukset ja pinnoitukset

Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla toimivan KattoHoiva Oy:n kattohuolto on asiantuntijan toteuttama kokonaisvaltainen palvelu.

Säännöllinen katon huolto auttaa pidentämään katon elinkaarta. Samalla huolto suojaa koko kiinteistöä, kun katon pinnan ja rakenteiden vahingot havaitaan ajoissa, ennen vesivahinkojen syntymistä. Kiinteistöt ja teollisuuslaitokset voivat tehdä kanssamme kausihuoltosopimuksen, jonka sisältö käyntimäärineen ja toimenpidelupineen suunnitellaan jokaisen kiinteistön erikoispiirteet ja tarpeet huomioiden.


Katon kausihuolto tehdään vuosittain tai puolivuosittain riippuen kiinteistöä ympäröivän puuston määrästä. Käynnit sijoittuvat yleensä kevääseen, jolloin katto tarkastetaan talven lumikuormien ja lumenpudotusten jäljiltä, sekä syksyyn, kun puiden lehdet ovat pudonneet. Kausihuoltokäynnillä katto, kourut ja kattokaivot puhdistetaan irtoroskasta, minkä lisäksi huoltotiimi tarkastaa aistinvaraisesti yläpohjan, katon ja katon varusteet. Käynnistä tehdään kuvallinen huoltoraportti, johon kirjataan tehdyt työt sekä suositellut toimenpiteet.
 

Toista

sataa sopimus-asiakkuutta

Huollettuna

457 230

neliömetriä

kattoa

Enemmän irti kausihuollosta

Kiinteistö voi myöntää katon kausihuoltoon toimenpideluvan kiireellisiä huoltotöitä varten. Kun akuutit työt on valtuutettu tiettyyn rajaan saakka, jo kausihuoltokäynnillä pystytään puuttumaan kiireellisiin katon ongelmiin, kuten aukinaisiin saumoihin. Näin suojataan kattoa kustannustehokkaasti ja estetään ongelmien laajeneminen ennen seuraavaa huolto- tai korjauskäyntiä. 


Suunnittelemme mielellämme kiinteistönomistajia palvelevan kattohuoltokokonaisuuden, joka on kustannustehokas ja asiakkaalle mahdollisimman vaivaton. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

asiakkuudet & kumppanuudet, myynti, tj

mika.ruotsalo(at)kattohoiva.fi

Mika Ruotsalo

Ville_Seppala.png

Tutustu myös

Kuntoarvio.jpg

Kuntoarvio

tools with fire

Kattokorjaukset

Controlit_laite2_edited_edited.jpg

Vuodonpaikannukset ja tiivistykset

bottom of page