top of page

Kattoturva ja lumiesteet asennettuina

KattoHoiva_Kattoturva_edited.png

Meiltä saat kattoturvan ja lumiesteiden suunnittelun, asennuksen, tarkastuksen ja huollon pitkällä kokemuksella pääkaupunkiseudun lisäksi koko Uudellamaalla. Olemme valmistajien valtuuttama yhteistyökumppani kaikissa kattoturvaan liittyvissä asioissa. Tunnemme katot, niihin liittyvät riskit ja turvallisuusvaatimukset, joten ota yhteys ammattilaiseen!

Huollettuna

457 230

neliömetriä

kattoa

Kattoturva lyhyesti

Kattojen huollettaville alueille tulisi olla turvallinen ja katkeamaton kulkutie, joka rakennetaan seinätikkaista, kulkusilloista ja lapetikkaista tai -askelmista. Kattoturvaan kuuluvat myös lumiesteet, jotka suojelevat talviaikaan rakennuksen läheisyydessä liikkuvia ohikulkijoita. Meidän kauttamme kiinteistö tai teollisuuslaitos saa laadukkaat kattoturvatuotteet määräysten mukaan asennettuina.

Miksi kattoturvan asentaminen ja huoltaminen on tärkeää?

Ympäristöministeriön asetus (RT 85-11132 / KH 90-00537) määrittelee, että katolla sijaitseville savupiipuille, ilmanvaihtolaitteille ja muille säännöllistä käyntiä edellyttäville rakennuksen osille on oltava turvallinen kulkutie. Yli 9 metriä korkeissa rakennuksissa on lisäksi oltava kiinnitysrakenteet turvaköysille ja katolle on pystyttävä kulkemaan myös sisäkautta. Ammattilainen voi kieltäytyä kiipeämästä kiinteistön katolle, jos kattoturva on puutteellinen. 


Voit laatia kanssamme myös kätevän kausihuoltosopimuksen, jolloin tarkastamme kausihuollon yhteydessä kattoturvan automaattisesti ja säännöllisesti 12 kuukauden välein.

työnjohto & asiakkuudet

ville.seppala(at)kattohoiva.fi

Ville Seppälä

Ville_Seppala.png

Tutustu myös

KH_vuodenaikakuva3D_edited_edited.jpg

Kausihuollot
 

Kuntoarvio.jpg

Kuntoarviot
 

tools with fire

Kattokorjaukset
 

bottom of page