top of page

Tarkastukset ja asiantuntijapalvelut

Katon tarkastus

Kuntoarvio on nimensä mukaisesti tutkimus katon ja sen eri osa-alueiden kunnosta. Kuntoarvio on aistinvarainen tutkimus, jossa kartoitetaan katon itsensä lisäksi muun muassa sadevesijärjestelmän kunto ja tulevat korjaustarpeet. 

Taloyhtiön edustaja saa kuntotarkastuksesta kuvallisen, helposti luettavan PTS-raportin. Ehdotamme raportissa taloudellisesti tehokkaita toimenpiteitä, joilla katot saadaan tiiviiksi, toimiviksi ja turvallisiksi vuosiksi eteenpäin.

Tarkastettuna yli

miljoona

kattoneliötä

Kuntoarvion edut

Säännöllisesti suoritettu kuntotarkastus ja oikein ajoitetut huoltotoimet pidentävät katon ikää parhaimmillaan vuosikymmenillä. Hyvin huollettu katto suojaa samalla koko kiinteistön arvoa. Ammattitaitoinen ja kokenut kuntoarviotiimimme suorittaa tarkastukset huolellisesti asiakkaiden erityistoiveita kuunnellen. 

Kiinnitämme aina erityistä huomiota turvallisuuteen. Raporttimme avulla isännöitsijä ja taloyhtiön hallitus voivat esimerkiksi varmistua siitä, että kattoturvatuotteet on asennettu oikein ja että niitä on riittävästi takaamassa katkeamaton ja turvallinen kulku kaikilla kattotasoilla.

Katon kuntotarkastuksen yhteyteen on mahdollista sopia akuuttien huoltotöiden toimenpideraja. Se mahdollistaa joustavasti vuoto- tai turvallisuusriskien korjauksen jo kohdekäynnillä, mikä osaltaan vähentää tulevia kustannuksia.

Toista
sataa

sopimusasiakkuutta

Olemme palvelleet

1026
kohdetta
Suomessa

Raportti

Kuvallinen kuntoarvioraportti sisältää katon ja sen osa-alueiden kuntoluokituksen, viiden vuoden korjaussuunnitelman ja kustannusarvion ehdotetuille huoltotoimenpiteille. Raportti on helppo pitkän tähtäimen työkalu, joka tukee asiakasta katon ylläpidossa ja kustannusten budjetoinnissa.
 

Raportissa arvioidaan:

  • kattomateriaali, pinta ja suojapellitykset

  • kattoturvatuotteet ja niiden asennus voimassa olevien turvallisuusmääräysten valossa

  • katon varusteet, mm. antennit, kaapelit, läpiviennit, kattoikkunat, IV-laitteet ja piiput.

  • sadevesijärjestelmät / vedenpoisto.

  • yläpohjan rakenteet ja tuuletus.

Sopimusasiakkaamme voivat ladata edustamansa kohteen raportit Katto-Online-pilvipalvelustamme 24/7.

asiantuntijapalvelut

jussi.niskanen(at)kattohoiva.fi

Jussi Niskanen

Ville_Seppala.png

Tutustu myös

tools with fire

Kausihuollot
 

KattoHoiva_0122.jpg

Kattoturva- ja lumiesteasennukset

bottom of page